ШоуБиз

Сестрата на Beyonce е со стил!

Помалата сестра на Beyonce, Solange Knowles не е само девојче кое се огледува на успесите и кармата на својата сестра. Таа има свој стил и нижи бројни успеси во тоа што го работи. Во светол, разнобоен фустан таа се најде на насловната страница на мартовското списание од списанието „Time Out New Youk“.

Кога ја запрашале за нејзиниот стил, еве што одговорила:

–          Мојот стил е едноставен и чист, јас сакам само да покажам која сум. Ја ценам љубовта и почитта што ја добивам од модниот свет. Повеќе сум заинтересирана за стил, отколку за мода. Стилот те прави единствен и посебен.

За списанието таа позира во ретро парчиња облека, па одвојте неколку секунди да погледнете.

Напиши коментар