ШоуБиз

Сестрите Хилтон во секси издание за Marie Claire

Мега популарната трендсетерка Парис Хилтон се појавува за прв пат после извесно време медиумска пауза на кориците на списаниетоMarie Claire.

За јануарскиот број на изданието богатата наследничка позира со својата помала сестра Ники Хилтон. На свој начин сестрите ги демонстрираат своите физички атрибути надополнето со префинет урбан стајлинг во романтичен стил и смели анимал мотиви.

 

Напиши коментар