Познатите ралити шоу звезди, го посетија Мајами и секако, додека престојуваа таму целото внимание постојано беше насочено кон нив.

 Погледнете ја фотогалеријата од нивното патување, сликана од папараците кои беа постојано чекор зад нив.

Напиши коментар