ШоуБиз

Севе го остави Милан?

Хрватската пејачка и српскиот крал на бакарот наводно повеќе не се заедно.

Хрватските медиуми пишуваат дека пред неколку дена Милан и Севе имале жестока расправија по која таа го земала малиот Александар и го напуштила хотелот во кој биле сместени и заминала  во Сплит кај нејзината мајка.

Расправиите за нив биле секојдневие, но оваа расправија била толку голема што ја слушнале и останатите гости во хотелот.

Сега за сега Северина не се огласила за да ја потврди оваа информација.

 

Напиши коментар