ШоуБиз

Севе и Александар во цврста прегратка

Пред извесен период ја имавме шансата да го видиме малиот Александар на насловната страна на магазинот Глорија, но неговото убаво лице може да го видите на новите фотографии кои излегова во јавнсота.
Александар е убаво бебе со широко отворени, љубопитни очи, секој кој ќе го види се заљубува во него, изјавила гордата мајка. Александар нема дадилка, најчесто го чуваме јас и Милан, а понекогаш ни помагаат сестра му на Милан и мајка ми, изјавила Севе.
Она што е интересно кај Александар е неговата гардероба. Тој секогаш носи облека со интересен напис, а ова се дел од неговите интересни парчиња облека.

Напиши коментар