Мода

Shan ретро костими за капење

Колекцијата на костими која ја претстави овој бренд, за оваа сезона, се карактеризира со елеганција и неверојатна привлечност.

Адаптабилни за вкусот на секоја жена, ги прикриваат недостатоците и иако прикриваат нешто повеќе од другите костими, сепак откриваат доволно за да ги привлечат машките погледи.

Ви ја претставуваме колекцијата која е совршено искомбинирана и со чанти, накит , колани, и други додатоци, така што интересни се за да ги изберете за вас…Не чекајте!!!

 

 

 

Напиши коментар