ШоуБиз

Шарената Niki Minaj во стил на Willy Wonka :)

Луѓето во Токио буквално збудалеле од среќа кога на нивниот аеродром слетала шареката раперка Niki Minaj. Како и секогаш, и овој пат таа е посебна. На себе ги има речиси сите можни бои, а периката се знае мора да биде цреша на врв на шлагот. Се разбира, повторно се одлучила за зелена верзија на перика.

Во розева, зелена, виножито комбинација, звојот изглед Niki го зачинила со најновиот вид на патики кои сега се во мода, односно патики со крила на креаторот Jeremy Scott. Единствено може да поработи малку на својот физички изглед, бидејќи од тоа што го гледаме на сликите, Niki и тоа како има проблеми со целулитот на задникот.

Напиши коментар