Убавина

Шарени ноктиња за летните сандали

Негата на стапалата е осбено важна во летниот период, кога нашите стапала се во отворени чевли. Освен добриот педикир, може да направите и интересни дизајни на вашите нокти. Истото што важи за ноктите на рацете, важи и за ноктите на нозете. Многу јаки бои, цветови, циркони… употребете ја фантазијата и спроведете ја на ноктите. Вашите стапала ќе блеснат во новите сандали 🙂

 

Напиши коментар