Убавина

Шарени ноктиња за секоја пригода

Дозволете им на боите да завладеат со вашето расположение. Искористете ја максимално нивната позитивна ненергија. Почнете од боите на облеката, шминката, чевлите, модните додатоци, па завршете со боите на ноктите.

Овој пат ви претставуваме неколку инетресни предлози за тоа како може да изгледаат вашите нокти, начини на кои ќе ја истакнете вашата уникатност и креативност.

Напиши коментар