man fashion

Шарено под панталоните – советува Diesel

Diesel, големиот моден бренд ја претстави најновата колекција на долна облека за мажи. Како и облеката, така и долната облека треба да биде во склад со енергијата која ја носи пролетта.

Шарени дезени, весели бои, пруги, апликации…

Нека биде шарено под облеката, но не заборавајте и на удобноста. Секогаш одбирајте го памук за долна облека – советуваат од Diesel.

Напиши коментар