ШоуБиз

Шерил Кол ја грее љубовта!

Познатата пејачка пред некој ден беше уловена со нејзиниот дечко на роматична вечера вечера во Лондон.
Тие овие деновиве се подготвуваат за турнејата на Шерил Кол. Изгледа дека ги користат слободните денови кои им преостануваат на најубав начин.
29 годишната пејачка носеше црно кожно здолниште и црна маица, на усните имаше впечатлив црвен кармин.
Таа е секогаш прекрасна, но според насмевките на нејзиното лице, можеме да видиме дека таа ужива во љубовта.

Напиши коментар