ШоуБиз

Шерон Стоун на 54 се откажа од градникот

Шерон Стоун не престанува да нé изненадува со промената на имиџот. Таа е посекси од кога и да е. Се чини како паметната блондинка да се откажала од градникот на 54 години.

По појавувањето во црната провидна блуза, таа се појави во црвен фустан без градник, кој совршено ги истакнуваше голите гради. Секоја чест за Шерон, оваа жена како да не старее.

Напиши коментар