Motherhood

Шик фризури за Вашите малечки принцези

Кога веќе се принцези, пробајте да им го направите поинтересен нивниот розов свет, избегнувајќи обични, монотони фризури. Иако обично опавче е наједноставно за правење и совршено го отвара лицето на Вашето девојче, сепак и убава и интересна фризура би се вклопила во целосниот аутфит на принцеза.

Ви нудиме неколку нови и едноставни идеи на фризури, од кои Вашата најубава принцеза ќе биде презадоволна… Повикајте ја да си ја одбере… И почнете со правењето, едноставно е…

1. Фризура за кратка коса

2. Весели украсни тракички

3 .Плетенка со цветчиња

4. Туфкасто опавче за долга коса

5. Вкрстено опавче

6. Фризура со цветчиња

7. Две фризури во една

Напиши коментар