← НАЗАД НА БОЗА

Шминка што совршено ќе ги оформи вашите очи

Шминка што совршено ќе ги оформи вашите очи
2489 Читања

Ајлајнерот е фаворитот на професиналните шминкери бидејќи ништо друго не може да го постигне ефектот на издолжување и искосување на очите како ајнајнерот.

За да дојде до израз црната линија што ќе ја исцртаме на горниот капак, како основа сме избрале светло розова сенка за да биде уште поизразена формата на окото.

Инструкции:

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk