Мода

Shoe Porn: Nicholas Kirkwood

Николас Кирквуд е дизајнер, кој има доста интересни идеи и предлага доста нестандардни чевли. За неговата последна пролена колекција дефинитивно може да се каже дека го носи духот на сезоната.

 

 

Напиши коментар