ШоуБиз

Шокантно: Андреј Пејиќ тежок само 44 килограми!

Кревката конструкција на овој контроверзен манекен изгледа дека го добила и својот број на вага. И тој воопшто не е висок!

Андерј Пејиќ очигледно нема да престане да не шокира. Можеби на неговиот необичен изглед сите помалку се навикнавме до сега, но на фактот кој се појави, сигурно тешко ќе го прифатиме.

-Андреј Пејиќ е тежок само 97 фунти, гласел коментарот кој почнал да кружи на Твитер, а кога ќе ги претворите фунтите во килограми цифрата е повеќе од неверојатна!

Тоа би значело дека познатиот манекен тежи само 44 килограми, иако оваа бројка е речиси невозможна. Сепак, ако ги погледнете неговите фотографии, ова можеби и не е далеку од вистината.

Напиши коментар