Bridal

Што да се облече на свадба? Марчеса го има одговорот

Доколку ве чека свадба на која сакате да изгледате убаво, а немате идеа што да облечете погледнете ја најновата колекција на Марчеса за 2013-та година. Оваа колекција брои многу елегантни фустани кои се изработени од префинети материјали.

Ги имате на избор долгите свечени тоалети и кратките варијанти со јаки бои.

Напиши коментар