ШоуБиз

Што фино девојче била, а во што се претвори:)

На оваа фотографија гледате слатко девојченце со зелени очи, руса коса со големи локни, панделка и слатка насмевка. Ова дефинитивно не одговара на сликата која ќе ја погледнете од нејзиното денешно издание. Ова е всушност познатата старлета Коко, жена на еден од најбогатите рапер, Ајс Ти.

Таа денес има заносни облини, со кои не почестува секој ден. Секој ден објавува нови фотографии од нејзиното голо тело. А еве една и за денес, од нас 🙂

Напиши коментар