ШоуБиз

Што го мачи Том Круз?

Следејќи го по разводот со Кејти Холмс со сигурност може да се каже дека Том Круз се преполови. За само еден месец тој намали од својата тежина и го смени личниот опис.

Минатиот викенд Том Круз беше виден во лондонскиот театар, видно ослабен и пропаднат со фармерки и обична бела маичка.

Како доказ ви ги даваме фотографиите кои се направени овие денови и фотографиите кои се направени пред еден месец. Ќе ја видите разликата:

Напиши коментар