ШоуБиз

Што ли изеде Клуни?…

Актерот Џорџ Клуни беше гостин заедно со својата девојка во еден мал италијански ресторан. Веднаш по вечерата и двајцата имале симптоми на труење по што завршиле во болница.

Откако состојбата се смирила, неговата девојка Стејси Киблер напишала на Твитер: Изедовме нешто лошо, сите имавме труење. Но, добрата вест е што сеуште сме во Италија.

Од ресторанот пак велат дега гостите најверојатно се затруле пред да дојдат во ресторанот, тие тврдат дека нивната храна била во ред.

Напиши коментар