ШоуБиз

Што ли си мисли Бритни?

Претесен фустан, светкави штикли, па уште виножито на вратотот! Како дел од жирито на X Фактор заслужува да се погледно во огледало пред да излезе на сцена, нели?

Но и покрај сето ова, си излезе на сцената како ништо лошо да нема на неа, полна со себе и со насмевка на лицето.

Напиши коментар