Art & Crafts

Што се може да направите со еден пар обетки?

Сигурно не сте ни помислиле дека со обетките може да направите многу работи. Може да ги употребите на многу начини и да ги украсите чевлите, облеката, траките за коса…

Во зависност од тоа на што ќе ги прикачите, потребно ќе ви биде лепак, метални штипчиња, безопасни игли…

Ви претставуваме низ фотографии за што се може да ги употребите обетките:

Напиши коментар