Art & Crafts

Што се можете да направите од старите фармерки?!

Ви претставуваме една поинаква декорација во домот, декорација со џинс.

Фармерките се парче гардероба што никогаш нема да излезе од мода. Но сигурно кај секој од нас се чуваат неколку пара стари фармерки или тексас јакни кои никогаш не ги облекувате, туку имаат сентиментална вредност за вас.

Сега од тие стари парчиња џинс можете да направите нешто навистина креативно, да го декорирате домор.

Разбудете ја фантазијата и така фотељата, столиците, перниците обложете ги со џинс.

Ова се фотографии кои треба да ве инспирираат што се можете да направите од стариот џинс.

Напиши коментар