ШоуБиз

Што се случило со Линдзи Лохан?!

Што и се случило на оваа ѕвезда?

Линдзи Лохан на сликите изгледа полошо од било кога. Значи, дефинитивно ова е нејзиното најлошо издание досега. Некогашната актерка, а сега којзнае што, се појавила во бел фустан на Том Форд и со ужасна перика.

Што се однесува до нејзиното лице, Лохан изгледа страшно. Нејзините образи се чудесно големи, а носот ѝ е прилично исушен.

ЛиЛо имала многу подобри денови од овој!

Напиши коментар