ШоуБиз

Што се случува со градите на Џесика Симпсон?

Со оглед на тоа дека веќе оддамна ја изгуби линијата со која се прослави, пејачката се реши да го привлече вниманието кон себе на поинаков начин.

Порано имаше тело и облини кои беа предизвик за секој маж. Откако навлезе во бременоста таа значително се здебели. Сега по пораѓајот, наводно се фрлила на вежбање и диети, но резултатите е тешко да се забележат.

Сега Џесика се труди да го привлече вниманието на друг начин. Таа се обиде да го изрази своето деколте повеќе од вообичаено, па од силниот стисок на градите, тие се позеленети од вените кои се набабрени.

Напиши коментар