ШоуБиз

Што си доби Bieber за 18-тиот роденден? :)

Justin Bieber самошто наполни 18 години и како подарок си ја доби колата од своите сништа. Прославувајќи го својот роденден во шоуто на Ellen DeGeneres му бил покажан феноменалниот автомобил Fisker Karma – спортски седан посакуван од сите луѓе на планетава.

–          Работиш многу, многу напорно, – му рекол менаџерот Scooter Braun. „Секогаш ти викам и ти наредувам да бидеш понизен. Сега за прв пат го кршам моето златно правило“.

–          Со оглед на тоа што сакаш автомобили, се потрудивме да ти подариме таков што не ја загадува околината. Се одлучивме за автомобил со кој ќе се разликуваш од останатите, – завршил менаџерот пред да му ја предаде колата на Justin.

Тој само рекол: „За мене?„ Ова е лудо!“ Првиот ваков автомобил го купил Leonardo DiCaprio.

Напиши коментар