ШоуБиз

Што светка на лицето на J Lo? :)

Пред да излезе од дома Jennifer Lopez требало малку подобро да се погледне во огледало… Бисерите, светките и скапоцените камења се составен дел од облеката на секоја девојка. На тој начин и J Lo сакала да го привлече вниманието кон себе.

На вечерата на која била со својот помлад дечко изгледала навистина гламурозно, но поради блицевите на фотографите имала и мал стилистички пропуст. Фустанот кој го носела блескал малку повеќе отколку што требало, па целото лице и светело од светките на него.

Сепак, нам не ни изгледа како да ѝ е воопшто гајле со оглед на тоа што покрај себе го има згодниот 24-годишен Casper Smart за кого таа е единствената кралица.

Напиши коментар