ШоуБиз

Што вели Ријана за конкуренцијата?!

Ријана реши да прозбори на тема: нејзината споредба со Бијонсе и еве што кажа:

–          Горда сум што ме спомнуваат во истата реченица со Бијонсе, но ние сме комплетно различни изведувачи, со различен стил.

Неодамна, Ријана беше прогласена за најдобро продаван дигитален уметник на сите времиња, па таа нема причина да се плаши од било ккава конкуренција.

–          Никој не ми ни до рамена во она што го правам јас. Сепак, конкуренција има насекаде. Целата музичка индустрија е конкуренција.

Ријана исто така се осудила да искоментира и за Мадона за која вели дека е фантастична, дека повторно измислува своја нова музика и стил, но дека истовремено останува силна конкуренција.

Напиши коментар