Убавина

Што зборува за вас обликот на усните

Велат дека обликот на устата го издава вашиот карактер. Да провериме

Полни усни

Жените кои имаат полни усни се самоуверени и храбри. Тие знаат да се забавуваат и се магнет за мажите.

Облик на срце

Овие жени се посебно заводливи и сензуални. Тие се независни и самоуверени. Сметаат дека секој успех може да го постигнат сами. Посебно им е изразена потребата од љубов и добрина.

Тенки усни

Тие се мирни и повлечени жени кои се свесни и за мајситните деталиу. Многу се чувствителнии имаат силна интуиција.

Голема уста

Тоа се жени со широки интереси и имаат широк круг на пријатели. Друштвени се, забавни и големи перфекционисти. Тоа се најчесто успешни жени кои сакаат судбината да ја земат во свои раце.

Мала уста

Жените со мали усни имаат склоност кон флертување. Често знаат да се повлечат и да не коментираат за околностите, но тоа не значи дека ништо не приметуваат. Напротив, знаат се и само премолчуваат за да го добијат она што го сакаат.

 

Напиши коментар