ШоуБиз

Сината Ники Минаж :)

Можеби и не е најсоодветна слика за на насловна страница, но сепак е подобра отколку ништо. Секогаш разнобојната и шарена Ники Минаж се сликала за мартовското издание на модното списание „Вог“ и резултатот е… сина Ники Минаж облечена во црвен фустан, со црвени свилени ракавици и црвени подвезици.

Овој тип на слики се невообичаени кога станува збор за „Вог“, но кога во целата приказна е вмешана Минаж, е тогаш ништо не е чудно и табу. Дури и бојата си има смисла.

Напиши коментар