Sweet Home

Сино во домот – за поголема релаксација и позитивна енергија

Изборот на бои и нијанси при уредување на домот е голем. Изберете ја бојата која позитивно ќе влијае на вашата енергија и расположение. Една од боите кои позитивно влијаат е сината боја.

Одбетете неколку нијанси на сина боја и употребете ја фантазијата.

За да ви помогнеме да имате поголемата креативност ќе ви дадеме неколку предлози, кои ќе ви бидат од корист

Напиши коментар