Убавина

Сите лица на Адриана Лима

Таа важи за една од најубавите жени на денешницата. И таа титула ја има сосема заслужено. Во било кое издание таа изгледа убаво. Секогаш со убава шминка и фризура. Доколку немате идеа, а имате желба за промена, таа нека ви биде пример. Ова се само дел од нејзините најдобри изданија. Погледнете:

Напиши коментар