ШоуБиз

Сите загрижени за Angelina Jolie… преслаба е!

Ногата на Angelina Jolie сеуште прави пустош на интернет, а сега во целата приказна се вклучиле и докторите кои тврдат дека би било далеку подобро ако актерката малку повеќе јаде.

Сѐ почесто кружат муабетите дека Jolie е на работ на анорексија, а свое мислење дале и неколку експерти за тоа.

Еден американски лекар изјавил:

–          Таа изгледа воопшто не јаде и тоа е факт. Сите можат да го видат тоа. Не треба да ја гледаме како идеална жена, иако таа е навистина преубава жена.

Неодамна во едно списание пишуваше дека режисерката дневно внесува само по 600 калории, што е далеку од доволно. Тоа се калории што ги има во две чинии житарки со млеко.

Засега таа одбива да разговара на оваа тема, а исто и нејзиниот сопруг.

Напиши коментар