Sweet Home

Сив дом полн со мистика

Сивата боја може слободно да ја употребите во уредувањето на домот, без притоа да се грижите за ефектот кој таа ќе го постигне. Владее мислењето дека сивата е ладна боја, која доколку се употреби како главна боја во домот, ќе направи вашиот дом да биде тмурен и ладен. Но, сепак експертите не се согласуваат со ова. Тие сметаат дека сивата боја може да направи многу да постигнете убав резултат. Мистиката која ќе ја добиете со сивата, не може да ја постигнете со ниту една друга боја. Погледнете го овој дом, кој е перфектно уреден:

 

Напиши коментар