Sweet Home

Сивата боја во домот не значи депресија

Сите ние некако ја избегаваме сивата боја во домот затоа што не асоцира на тмурна и депресивна атмосвера. Но, еве доказ дека тоа не е секогаш така. Само треба да ја направите вистинската комбинација на бои.

Кога вистински ќе ја употребите сивата боја, тоа може да допринесе за многу елегантен и гламурозен изглед на домот.

Напиши коментар