Дестинации

Six Senses – Phuket

Кога ќе ги споите една од најдобрите светски вериги како што се луксузните резорти ширум светот – Six Senses и дестинација за која слободно може да се каже дека е дар од Бога – Phuket,  како резултат се добива ова совршено катче што ве опијанува со својата безпрекорна убавина.

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

Six Senses Yao Noi Beyond Phuket

 

Напиши коментар