Дестинации

„Six Senses“ – Виетнам

Повторно ви претставуваме неверојатно добар резорт, дел од гламурозната верига Six Senses и овој пат се наоѓа на расошниот брег во Виетнам. Комлексот се наоѓа на најживописното крајбрежје во областа каде вилите се сместени помеѓу огромните карпи кои лежат во кристалните води што создава неверојатно импресивен впечаток и извонреден поглед од платформата што секоја вила ја има и е свртена кон морето.

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Con Dao

Six Senses Con Dao

Six Senses Con Dao

Six Senses Con Dao

Six Senses Con Dao

An Lam Ninh Van Bay

An Lam Ninh Van Bay

An Lam Ninh Van Bay

An Lam Ninh Van Bay

An Lam Ninh Van Bay

An Lam Ninh Van Bay

An Lam Ninh Van Bay

 

Напиши коментар