Дестинации

Six Senses Zighy Bay

Six Senses Zighy Bay  е уникатен резорт и луксузна дестинација за оние кои бараат луксуз и авантура и уникатна кујна. Резортот е мошне атрактивна дестинација поради својата специфична местоположба и прекрасниот поглед кон раскошната природа и океанот.

 

 

Напиши коментар