ШоуБиз

Скапо е да се има ќерка

Англискиот фудбалер Дејвид Бекам изјавил дека по искуството со трите сина, може слободно да се каже дека да имаш ќерка ќе те чини повеќе.

Имам три сина, и со нив е се полесно. Сега кога ја имам Харпер сум многу повнимателен. Таа е толку нежна, се на неа е женствено, како јаде, како се движи, како изгледа. Целата нејзина гардероба е неверојатна, среќа што потпишав две годишен договор со клубот, па ќе можам да и го приуштам на Харпер она што го заслужува.

Напиши коментар