ШоуБиз

Скарлет Јохансон за државна секретарка на САД!

Скарлет Јохансон за државна секретарка на Сад, а можеби и некоја поголема функција. Кога ќе го видите нејзиното појавување на бината со совршен стајлинг и голема самодоверба ќе си помислите дека ја спремаат за нешто.

Скарлет го поддржа Обама. Таа се појави на јавен говор на кој многу самуверено зборуваше за иднината која ја гледа со предводникот Обама. Освен ова Скарлет ги замоли своите сонародници да излезат и да го дадат својот глас, нешто слично што се случува и кај нас, само Обама го избрал правиот човек кој треба да го каже тоа.

Иако таа има само 27 години, сепак многу добро се снајде во својот говор.  Погледнете како изгледаше тоа:

Напиши коментар