ШоуБиз

Skarlett Johansson ги прекинува сите врски со поранешниот сопруг!

Skarlett Johansson наводно ги прекинува сите свои контакти со својот поранешен сопруг Ryan Reynolds, иако веќе некој период е заедно со Nate Taylor и тоа не треба воопшто да ја загрижува. Како што пренесуваат странските медиуми Skarlett е лута што врската Ryan со актерката Blake Lively станува сѐ посериозна.

На Skarlett не ѝ се верувало дека врската на двајцата колеги од филмот „Green Lantern“ ќе стигне до тоа ниво, надевајќи се дека еден ден повторно ќе ја обнови љубовта со поранешниот сопруг. Очигледно сфатила дека шансите за тоа сценарио се никакви, речиси и невозможни.

Само да потсетиме дека нивната романса беше една од најромантичните во Холивуд и двајцата си посветуваа огромно внимание еден на друг додека беа заедно.

Напиши коментар