Мода

Сламените шешири се хит ова лето

Сламените шешири со трака или машна се идеални за преку ден и навечер, убаво одовараат со едноставни дневни комбинации, совршени се за на плажа, а и ги имате во огромен број на различни бои и нијанси.

Шеширите од слама се хит и ова лето. Ги имаме во најразлични големини, бои и со најразлични детали. Во зависност од пригодата и намената ги имате елегантни, спортски, едноставни и гламурозни.

Напиши коментар