Art & Crafts

Слатко и удобно фустанче за вашето малечко

Колор блок фустанче за вашето мало девојче! Денес ќе ви покажеме како да сошиете вакво модерно, интересно и удобно фустанче што според нас изгледа многу слатко и интересно. Одлична комбинација на бои и мошне едноставна изработка. Потребно е да имате основно познавање од работа со машина за шиење, станува збор за обични рабови.

Во сликите што следуваат детално е опишан целиот процес на работа. Кројот е елементатен, па затоа нема да ви одземе многу време. Се што треба да направите е да ги исечете парчињата, да ги подрабите, да ги споите, да сошите копче и тоа е се.

Одлична идеја за повојница кај новородено девојче!

Инструкции:

 

Напиши коментар