man fashion

Следната зима низ погледот на: Dondup

Со еден збор – урбано ретро. Италијанскиот бренд ја представи својата најнова колекција за есен/зима 2012-13, која како што и сами ќе видите представува преработка на еден стил од минатото и прилагоден на современиот човек.

 

Напиши коментар