ШоуБиз

Слеш ја фатил мајка му во кревет со Дејвид Боуви

Гитаристот Слеш ја раскажа својата траума од детството, за која до сега не говорел никогаш во јавноста. Имено кога Слеш имал само осум години живеел со својата мајка. Еден ден кога пристигнал дома влегол во нејзината спална соба и ја фатил мајка му во акција со тогаш големата ѕвезда Дејвид Боуви.

Кога го видов тоа доживеав еден вид траума, изјавил Слеш. Нивната романса продолжила уште некое време, но не траела долго. Веднаш по скандалот неговите родители се развеле, а дотогаш живееле одделно.

Напиши коментар