ШоуБиз

Случајно се вклучил вибраторот… :)

Британската пејачка Tulisa Contostavlos имала мала непријатност на аеродромот кога пред сите, во торбата која ја носела случајно ѝ се вклучил вибраторот.

–          Мислам дека никогаш во животот не ми било понепријатно од овој пат на аеродромот. Штом ми кажаа дека чантата ми вибрира, веднаш ми текна за што се работи. Кога ми рекоа да го извадам „тоа“ од чантата и да го исклучам посакав да сум мртва, – напишала на својот Твитер профил.

Пејачката била застаната на аеродром кога од Мајами се враќала во Лондон и во чантата нешто завибрирало. Кога службеничката ја испразнила чантата на пултот во неа имало неколку вибратори и разни сексуални помагала. Tulisa влегла во земја од срам, а службеничката на аеродромот се „пукнала од смеа“.

–          Вибраторот го купив на шега за една пријателка, и на крај сите мене ми се смееа,- кажала пејачката.

Напиши коментар