Bridal

Смешни свадбени фотографии

Откако ви ги претставивме победничките фотоградии за изборот за најдобри свадбени фотографии за 2011 година на интернет страницата Junebug која е посветена на венчавки, ви ги претставуваме и најчудните и најсмешните свадбени фотографии кои биле пријавени на овој избор:

Напиши коментар