Здраво тело

Смирете ги стомачните тегоби со водка

Водката не претставува само синоним за забва и опуштање:) Со неа може да ги смирите и стомачните тегоби.

Следниот пат кога нема да имате апчиња за да ја регулирате столицата доволно е само да испиете 80-90 мл водка со 1/3 жалица сол. Со ова вашата столица ќе биде регулирана веднаш. Или пак напијте се една чаша кока кола. И таа исто така ќе го смири стомакот.

Секој кој го пробал овој лек одлично се справил со дијареата.

Напиши коментар