Убавина

Со добар партнер покрај себе изгледате поубава

Без разлика дали сте во врска или сте слободна, ќе делувате поатрактивно ако на некое случување се појавите во друштво на згоден дечко.

Верувале или не од сите аксесоари и од сите козметички третмани и шминки најделотворно “средство” за вашата убавина е згоден и убав маж. Истражувачите од калифорнискиот универзитет откриле дека девојката која покрај себе има згоден фраер изгледа многу попривлечно и привлекува многу повеќе внимание отколку кога би била сама.

Затоа ако сте сингл, а сакате да привлечете внимание на некоја важна свеченост, појавете се со згоден фарер кој ќе има улога на ваш партнер и ќе ги имате сите погледи кон вас.

Напиши коментар