ШоуБиз

Со Фотошоп и Demi Moore е како тинејџерка :)

Погледнете како изгледа анорексичната и ментално растроена Demi Moore по една „жестока“ обработка со помош на Фотошоп.

Актерката е главна ѕвезда на најновата реклама за козметика „Helena Rubinstein“, а очигледно е дека авторите на рекламата малку се занесле во програмата за обработка на слики, па од Demi (49) направиле совршена тинејџерка со младешко лице без брчки.

Инаку, Moore неодамна се разведе од Ashton Kutcher, и после тоа помина низ терапија поради исцрпеност и стрес. Сепак, иако нема сомнеж дека навистина е убава, невозможно е да изгледа ккао затегната 20-годишна девојка како на рекламата.

Напиши коментар